maanantai 12. tammikuuta 2015

Toisilla on taito muuttaa maailmaa yhdellä siveltimen vedolla

Voi miten joskus hämmennyn kun näen jonkin artistin työssään. Tällä voisin tarkoittaa hyvää rumpalia, taidemaalaria tai ketä tahansa joka tekee käsillään jotakin mykistävän kaunista.

Kuvassa näkyy sivu minun keskeneräisestä altsustani


Siksi haluaisin esitellä sinulle tämän suuremoisen kreikkalaisen harrastelija-taiteilijan jonka sattumalta löysin kuukausia sitten youtuben ihmeellisestä maailmasta: Vicky Papaioannou. (Linkki hänen uskomattomiin töihinsä löytyy tästä) Kun ensimmäisen kerran katsoin hänen art journal-tutoriaalivideota, OLIN KOUKUSSA! Pakko nähdä KAIKKI! Ihailen usein hänen kättensä töitä katsomalla näitä videoita uudelleen ja uudelleen, en taida koskaan kyllästyä niihin. 
Vicky on ällistyttävän taitava ja loppujen lopuksi kaikki mitä hän tekee on niin yksinkertaista ettei voisi uskoa sellaisilla metodeilla saavan aikaan mestariteoksia.. Katso ja kiitä minua myöhemmin. :D

Toinen hieno nainen johon törmäsin itse asiassa vasta tänään (ja silti olen ehtinyt katsoa jo varmaan 25 pitkää videopätkää häneltä) on Lindsay Weirich. Yksi youtube soittolista josta olen katsonut tänään jo ehkä kaikki pätkät. Tässä linkkaamassani soittolistassa on suurimmaksi osaksi vain vinkkejä oman taiteen ja askartelujen mainostukseen sekä myyntiin, mutta häneltä löytyy videotutoriaaleja vähän joka lähtöön: maalaamiseen, skräppäämiseen, altsuttamiseen ja muuhunkin askarteluun sekä joitakin ohjevideoita kotitekoisten askartelutarvikkeiden tekoon. 
Kannattaa katsoa, hyviä pätkiä. 

Ja sitten oli vielä kolmas jota suosittelen lämmöllä vilkaisemaan : Luvleescrappin. ( Linkki rahansäästötutoriaaleihin askarteluhuoneessasi joista ainakin minä aion kokeilla paria kolmea juttua) En ole ehtinyt vielä perehtyä kovin moneen tämän artistin askartelututoihin mutta sen mitä näin, on tälläkin kanadalaisella taiteilijalla taitoja. Hänen kanavansa meni tilaukseen aikalailla HETI :D

Olen tavallaan haaveillut omastakin youtube-kanavan perustamisesta (tai siis omien tutovideoiden teosta) mutta en toistaiseksi usko taitoihini niin paljon että haluaisin nolata itseni videolla eli taidanpa vielä pysyä tässä blogissa hiljaisena hahmona ja kuiskailla täältä teille näitä vinkkejä joita itse olen matkallani napannut. Mutta ehkä jonain päivänä... ;)

                                          Sitä odotellessa,
                                                       Nokkonen  xoxo

Ps. Meinasi ihan unohtua... Jos olet kohtalotoverini ja pidät siis altered journaleista ja bookeista, on sinun syytä katsastaa artjournalist.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos Sinulla ei ole mitään kaunista sanottavaa,ole mielummin hiljaa.