torstai 2. helmikuuta 2012

Ulkoharja

Me ostettiin tuossa uusi harja meidän takapihalle koska vanhasta tipahti tuo harja-osa irti...Monta kertaa :D 
Se oli laitettu jo pariin kertaan ruuvilla kiinni mutta aloin hermostua kun lunta tuprutti jatkuvasti eikä ole mitään millä työnnellä sitä kauemmas meidän ovelta. Niinpä satuttiin käymään Hong Kongissa (kaupassa,ei kaupungissa) ja sieltä löytyi puutarhapuolelta uusi harja, huokeaan hintaan - 3,95€.

 Ja niinpä kotiin päästyäni halusin kokeilla vähän noita mun ylimääräisiä askartelumaaleja..
Ne tosin on vesiliukoisia eli saattavat tuolla kivassa ilmassa koska vaan liueta pois mutta tulipahan kokeiltua..


Halusin siis harjasta vähän oman näköisen ja ehkäpä löydän sen myös jos joku sen tahtoo viedä (meidän takapihalta on kadonnut yhtä ja toista viimeisen vuoden aikana mm.ruohotrimmeri ja Chilin kumikana)..
Pohjan maalasin hiukan hutiloiden keltaisella ja päälle tein tuommoisen ihmekukkaköynnöshässäkän (olisko pidempää sanaa tähän kohtaa?) ja siitä tulikin ihan hieno. Eikä tuon väkertämiseen mennyt kuin 15min.Oisin voinut jatkaa sitä vielä pidemmälle mutta se oli tuommoinen kokeilu vaan niin saa luvan kelvata :)

EDIT: Löysin netistä ihanan idean ja aijon toteuttaa sen myös - Smash book/journal. Olen jo aloittanut ja koitan saada kuveja tänne mahdollisimman pian.Tosin saan sen kasattua vasta parin viikon päästä kun pääsen systerin Bind it all -laitteen luokse, mutta olen tehnyt siihen mennessä jo sivut varmaankin valmiiksi..

2 kommenttia:

Jos Sinulla ei ole mitään kaunista sanottavaa,ole mielummin hiljaa.