sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kierrätystehtaalla


 Ollaan nyt käyty systerin kanssa Helsingin Kaapelitehtaan Kierrätystehdas - tapahtumassa ainakin kolme kertaa ja aina se vaan on yhtä ihana! Joka kerta sieltä tarttuu jotain mukaan (ehkä vähän liikaakin ;D ) ja joka vuosi myös viedään jotain sinne (tällä kertaa viemisinä oli kassillinen vaatteita ja muutama kirja).
Tänä vuonna Kierrätystehtaalle mennessäni tavoitteeni oli löytää kaksi ISOA t-paitaa, joista halusin kokeilla tehdä "kirjastolaukun" niinkuin minä sellaisia kangaskasseja kutsun (mainitsinkin tämän projektin viime postauksessa). Löysinkin mitä etsin, yhden mustan ja yhden vaaleanpunaisen. Tosin en tajunnut ottaa niistä kuvaa ennen kuin olin jo silpunnut ne, mutta ensi postauksessa laitan kuvaa valmiista tuotoksesta.

Päästiin myös systerin kanssa seuraamaan oikein eturivistä, kun tunnettu trashionin tekijä Outi Pyy teki lavalla vanhasta uutta.

 Farkkupaita sai maalia pintaan.
Oli ilo katsella vierestä näin taidokasta ihmistä ja päästä vielä kyselemään esim. tekotavoista ja materiaaleista tarkemmin. Käykäähän tsekkaamassa myös Outi Pyyn hienoa blogia, mikäli ette ole siellä vielä vierailleet. 

Kävimme myös yläkerrassa ihailemassa työpajoja ja mitä minä löysinkään?!

Vanhoista kirjoista tehty uusia! Minä lasken nämä altsu-kategoriaan (eli ns. altered book, vanhaan kirjaan tehdään "uusi sisus" joka voi olla mitä tahansa: lehtileikkeitä, kiiltokuvia, piirroksia, tarroja.. Taivas on rajana). Itselläni on ollut yksi altsu kesken kohta varmaan 4 vuotta eikä loppua näy. Teen sitä erittäin harvoin, siihen tarvitsen niin kauheasti keskittymistä ja luovuutta, ettei se onnistu jos ei huvita.. Rakastan katsella netistä toisten tekemiä altsuja, ne ovat yleensä niin kertakaikkisen inspiroivia!

~Nokkonen~

2 kommenttia:

  1. Siellä oli tosiaan inspiroivia kirjoja. Harmi ettei ehtinyt jäädä askartelemaan.

    VastaaPoista
  2. Jokke, vähän sama ongelma. Olisi niin tehnyt mieli mutta siinä vaiheessa kun ehdittiin mennä sinne ylös katselemaan, oltiin siskon kanssa jo ihan nuutuneita ja ready-to-go-home.

    VastaaPoista

Jos Sinulla ei ole mitään kaunista sanottavaa,ole mielummin hiljaa.